Τα διαμερίσματα στη Βίλα Βανδώρου μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν από τρία έως έξι άτομα.
Χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

 
 

Διαμέρισμα Α (5 άτομα):

Δύο μεγάλα διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο. Τα υπνοδωμάτια έχουν ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια ενώ στο καθιστικό υπάρχει καναπές που γίνεται κρεβάτι. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικά μάτια, φούρνο και όλα τα μαγειρικά σκεύη. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κλιματισμός. Και τα δύο διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και τον κήπο.

 
 

Διαμέρισμα Β (5 άτομα):

Δύο μεγάλα διαμερίσματα με τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα και δύο μπάνια. Τα δύο υπνοδωμάτια έχουν από δύο μονά κρεβάτια ενώ το τρίτο ένα μονό. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικά μάτια, φούρνο και όλα τα μαγειρικά σκεύη. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κλιματισμός. Και τα δύο διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και τον κήπο.

 
 

Διαμέρισμα Γ (4άτομα):

Τέσσερα διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Τα υπνοδωμάτια έχουν από δύο μονά κρεβάτια. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικά μάτια, φούρνο και όλα τα μαγειρικά σκεύη. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κλιματισμός. Και τα τέσσερα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι με θέα τον κήπο.

Σε όλα τα διαμερίσματα μπορεί να προστεθεί σπαστό κρεβάτι.
Παρέχονται δωρεάν parking, ξαπλώστρες και ομπρέλες